Overslaan en naar de inhoud gaan

Ingetogen eerste editie Limburg Pride

Geplaatst opzaterdag 1 augustus 2020 - 16:19

Wat het eerste Limburgse Pride-evenement had moeten worden, is vanwege de coronacrisis een online-evenement geworden vanuit de ECI Cultuurfabriek in Roermond.

Eigenlijk was het de bedoeling dat de Roermondse binnenstad zaterdag het decor zou zijn van de eerste Limburgse pride, maar grote publieksevenementen zijn door het virus nu onmogelijk.

Talkshow
Om toch aandacht te vragen voor de positie van homo's, lesbiennes, transgenders en andere seksuele of gender-identiteiten, wordt er in de cultuurtempel een talkshow gehouden met bekende Limburgers en lhbti'ers. De presentatie is in handen van dragqueen D. Licious.

Lees ook: Eerste editie Limburg Pride coronaproof

Basis
Met de uitzending wil de organisatie een basis leggen voor Limburg Pride 2021, dat een publiek spektakel moet worden. Als het evenement succesvol is, wordt het een terugkerend evenement: indien mogelijk met publiek en elk jaar in een andere stad.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen