Overslaan en naar de inhoud gaan

Ingetogen eerste editie Limburg Pride

Geplaatst opzaterdag 1 augustus 2020 - 16:19

Wat het eerste Limburgse Pride-evenement had moeten worden, is vanwege de coronacrisis een online-evenement geworden vanuit de ECI Cultuurfabriek in Roermond.

Eigenlijk was het de bedoeling dat de Roermondse binnenstad zaterdag het decor zou zijn van de eerste Limburgse pride, maar grote publieksevenementen zijn door het virus nu onmogelijk.

Talkshow
Om toch aandacht te vragen voor de positie van homo's, lesbiennes, transgenders en andere seksuele of gender-identiteiten, wordt er in de cultuurtempel een talkshow gehouden met bekende Limburgers en lhbti'ers. De presentatie is in handen van dragqueen D. Licious.

Lees ook: Eerste editie Limburg Pride coronaproof

Basis
Met de uitzending wil de organisatie een basis leggen voor Limburg Pride 2021, dat een publiek spektakel moet worden. Als het evenement succesvol is, wordt het een terugkerend evenement: indien mogelijk met publiek en elk jaar in een andere stad.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen