Overslaan en naar de inhoud gaan

Inge Jansen net naast podium bij Diving World Series Peking

Geplaatst opdonderdag 7 maart 2019 - 14:27

Inge Jansen uit Maasbracht en de Amersfoortse Celine van Duijn zijn tijdens de Diving World Series in Peking vierde geworden op de drie meter synchroonspringen.

In de finale sprongen Jansen en Van Duijn naar een puntentotaal van 269,40.

'Blij met resultaten'
Ze staan nu, na de vijfde plek van vorige week en de vierde plek van donderdag, op een vijfde plaats in het overall klassement. Bondscoach Edwin Jongejans is blij met die resultaten. "Dit zijn zware wedstrijden zo achter elkaar, dus ik ben zeker blij met de resultaten. We hebben hier veel van geleerd en er is genoeg om op te bouwen."

Lees ook: Schoonspringster Inge Jansen zevende in Japan

De FINA Diving World Series is een reeks van vijf wedstrijden waarvoor alleen de top acht van de wereld wordt uitgenodigd. Na Peking, volgen wedstrijden in Montreal (26-28 april), Kazan (10-12 mei) en Londen (17-19 mei).

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen