Overslaan en naar de inhoud gaan

Inge Jansen net naast podium bij Diving World Series Peking

Geplaatst opdonderdag 7 maart 2019 - 14:27

Inge Jansen uit Maasbracht en de Amersfoortse Celine van Duijn zijn tijdens de Diving World Series in Peking vierde geworden op de drie meter synchroonspringen.

In de finale sprongen Jansen en Van Duijn naar een puntentotaal van 269,40.

'Blij met resultaten'
Ze staan nu, na de vijfde plek van vorige week en de vierde plek van donderdag, op een vijfde plaats in het overall klassement. Bondscoach Edwin Jongejans is blij met die resultaten. "Dit zijn zware wedstrijden zo achter elkaar, dus ik ben zeker blij met de resultaten. We hebben hier veel van geleerd en er is genoeg om op te bouwen."

Lees ook: Schoonspringster Inge Jansen zevende in Japan

De FINA Diving World Series is een reeks van vijf wedstrijden waarvoor alleen de top acht van de wereld wordt uitgenodigd. Na Peking, volgen wedstrijden in Montreal (26-28 april), Kazan (10-12 mei) en Londen (17-19 mei).

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen