Overslaan en naar de inhoud gaan

Inge Jansen mist finale 3-meterplank in Londen

Geplaatst opzondag 19 mei 2019 - 15:03

Inge Jansen heeft zich in Londen niet weten te plaatsen voor de finale van het schoonspringen van de 3-meterplank.

In de vijfde en laatste wedstrijd van de FINA World Diving Series behaalde de schoonspringster uit Maasbracht 316,95 punten en kwam 0,25 punt te kort voor een plek in de finale.

Zevende plek
Vrijdag behaalde Jansen en haar partner Celine van Duijn een zevende plaats bij de synchroonspringen van de 3-meterplank. In het eindklassement van de World Diving Series leverde dat na vijf wedstrijden een vijfde plaats op.

Eerder kwam het tweetal, dat bij het synschroonspringen tot de top 8 van de wereld behoort, in Sagamihara, Peking, Montreal en Kazan in actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen