Overslaan en naar de inhoud gaan

Inge Jansen gekwalificeerd voor Olympische Spelen

Geplaatst opdonderdag 18 juli 2019 - 19:43

Inge Jansen heeft zich gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van Tokio.

De schoonspringster uit Maasbracht bereikte op het WK in Gwanju de finale van de 3-meterplank en verzekerde zich daarmee ook van een ticket voor de Olympische Spelen.

Lees ook: Schoonspringster Inge Jansen weer naar finale WK

'Gelukkig gelukt'
Jansen stond na vier sprongen in de halve finale nog op de dertiende plaats en moest bij de eerste twaalf eindigen om aan de finale te mogen deelnemen."Ik was zo bang dat ik het niet zou halen. Maar ik heb de laatste sprong alles gegeven wat er in zat. En gelukkig is het gelukt", liet ze weten. De Maasbrachtse voelde zich niet superscherp, maar weet dat ze vele malen beter kan. "Maar het enige dat telde was de top twaalf en dat heb ik gehaald."

De schoonspringster miste enkele jaren geleden een ticket voor de Spelen van Rio de Janeiro. Het NOC*NSF stak daar toen een stokje voor, omdat de Maasbrachtse één keer te weinig aan de norm had voldaan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen