Overslaan en naar de inhoud gaan

Indringers opgepakt bij camper dankzij kampvuurtje

Geplaatst opdinsdag 31 augustus 2021 - 9:52

Twee mannen zijn maandagavond bij een camper in Haelen betrapt waar ze net hadden ingebroken. Dankzij een kampvuurtje vielen ze door de mand.

De brandweer werd rond 23:15 uur gealarmeerd voor een autobrand aan de Napoleonsweg in Haelen. Er zou sprake zijn van brandstichting.

Inbraak
Ter plaatse bleek dat de camper niet in brand stond, maar dat twee ongenode gasten een kampvuurtje voor het verlaten voertuig hadden gemaakt. Gewaarschuwde agenten kwamen snel ter plaatse om het tweetal aan te houden.

Volgens een correspondent ter plaatse werden ze na enig verzet in de politieauto gezet en naar het bureau gebracht. De mannen worden verdacht van vernieling, huisvredebreuk en diefstal, laat een politiewoordvoerder weten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen