Overslaan en naar de inhoud gaan

Inbrekerstruc: tandenstokers tussen de voordeur

Geplaatst opvrijdag 2 augustus 2019 - 8:24

De politie waarschuwt voor een truc van inbrekers die op dit moment opduikt in Zuid-Limburg. Zij krijgen namelijk meldingen dat inbrekers maken van tandenstokers.

'Bij deze truc zouden dieven tandenstokers tussen de voordeur en het kozijn steken', zo schrijft de politie Vaals op Facebook.

Takjes
'Als de tandenstoker na enkele dagen nog tussen de voordeur en het kozijn steekt, weten dieven dat er niemand thuis is, waarna ze een inbraak zouden plegen', zo vertelt de politie. Ze vervolgen: 'Inbrekers hebben ook andere soortgelijke trucs: 'zoals takjes tegen of tussen de deur leggen of een elastiekje om de deurknop. Als deze zaken niet worden weggehaald, is dat een indicatie voor inbrekers dat bewoners niet thuis zijn.'

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen