Overslaan en naar de inhoud gaan

Inbrekers in Venray op zoek naar bed voor potje seks

Geplaatst opzondag 19 juli 2015 - 16:10

Op een adres in Venray hebben inbrekers tot twee keer toe ingebroken om een potje te vrijen.

Dat meldt een wijkagent op Facebook.

Raadsel
Aanvankelijk was het een raadsel waarom de inbrekers het huis met hun ongewenst bezoek vereerden. Twee weekenden achter elkaar drongen onbekenden het huis binnen, zonder dat er iets werd gestolen. De bewoonster was beide keren niet thuis.

Condoom
Maar na de tweede inbraak hadden de daders toch een overduidelijk spoor achtergelaten. Een klein stukje verpakkingsmateriaal van een bekend condoommerk. De inbrekers waren dus niet op zoek naar dure spullen of geld, maar hadden behoefte aan een deugdelijk bed om de liefde te bedrijven.

Agenten vonden de lege verpakking van het voorbehoedmiddel op de slaapkamer. De bewoonster gaf aan dat het condoom niet door haar is gebruikt.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vrouw betrapt inbreker in haar huis en krijgt klappen
Inbrekers kraken kluis van supermarkt in Venray
Venraynaar vast na inbraak in taxibusje
Inbrekers rammen gat in muur indoor speelparadijs
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen