Overslaan en naar de inhoud gaan

Inbrekers slaan weer toe in Tegelen: voordeur opengebroken

Geplaatst opwoensdag 18 april 2018 - 16:53

In Tegelen hebben inbrekers voor de tweede dag op rij toegeslagen.

Nadat maandag werd ingebroken door een raam aan diggelen te gooien, is het dieven een dag later gelukt om via de voordeur een huis binnen te komen. Dit keer was het raak aan de Van Wevelickhovenstraat.

Geforceerd
De inbrekers kwamen dinsdagavond ergens tussen 19:00 en 20:00 uur de woning binnen nadat ze de voordeur hadden geforceerd. Of er iets is buitgemaakt, is niet duidelijk.

Lees ook: Inbrekers slaan op klaarlichte dag raam aan diggelen

Klaarlichte dag
De inbraak maandag was op klaarlichte dag in een huis aan de Calvariestraat. In beide gevallen hoopt de politie dat er mensen zijn die meer informatie hebben over de daders.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen