Overslaan en naar de inhoud gaan

Inbrekers slaan weer toe in Tegelen: voordeur opengebroken

Geplaatst opwoensdag 18 april 2018 - 16:53

In Tegelen hebben inbrekers voor de tweede dag op rij toegeslagen.

Nadat maandag werd ingebroken door een raam aan diggelen te gooien, is het dieven een dag later gelukt om via de voordeur een huis binnen te komen. Dit keer was het raak aan de Van Wevelickhovenstraat.

Geforceerd
De inbrekers kwamen dinsdagavond ergens tussen 19:00 en 20:00 uur de woning binnen nadat ze de voordeur hadden geforceerd. Of er iets is buitgemaakt, is niet duidelijk.

Lees ook: Inbrekers slaan op klaarlichte dag raam aan diggelen

Klaarlichte dag
De inbraak maandag was op klaarlichte dag in een huis aan de Calvariestraat. In beide gevallen hoopt de politie dat er mensen zijn die meer informatie hebben over de daders.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen