Overslaan en naar de inhoud gaan

Inbrekers richten ravage aan bij inbraak indoorpretpark

Geplaatst opzaterdag 7 maart 2020 - 9:06

Inbrekers hebben een ravage aangericht bij een indoor pretpark in Lemiers.

De inbraak bij Powerarea vond donderdagochtend plaats, maar wordt zaterdag pas door de politie op Facebook gemeld.

Indoor pretpark
Donderdagochtend hebben inbrekers tussen 5:00 uur en 8:00 uur toegeslagen bij het indoor pretpark, met onder meer escaperooms en een kartbaan. Volgens de politie zijn er 'diverse goederen' buitgemaakt. Wat ze precies mee hebben genomen, is niet bekend. De inbrekers hebben een flinke ravage achtergelaten.

Het indoor pretpark is gewoon open.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen