Overslaan en naar de inhoud gaan

Inbrekers op heterdaad betrapt in Maasbree

Geplaatst opvrijdag 19 september 2014 - 9:44

Twee mannen uit Tegelen en Venlo zijn vrijdagochtend rond 1.30 uur op heterdaad betrapt bij een inbraak in een bedrijf aan de Zonneveld in Maasbree.

De inbrekers knipten een hek door om op het terrein te komen. Daar vernielden ze een ruit van een schaftkeet en braken ze een container gevuld met gereedschap open. Ze hadden diverse gereedschappen en apparaten klaargelegd om mee te nemen toen de politie arriveerde.

De twee mannen probeerden zich tevergeefs op het terrein te verstoppen, maar ze werden door speurhonden van de politie al snel gevonden.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vijf vluchtelingen in koelcel vrachtwagen Maasbree
Inbrekers betrapt in Maasbree, bewoner gewond
Gestolen Antwerpse vrachtwagen duikt op in Maasbree
Bedreiging met schroevendraaier in verkeersruzie Maasbree
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen