Overslaan en naar de inhoud gaan

Inbreker op heterdaad betrapt in Gennep

Geplaatst opmaandag 28 augustus 2017 - 13:21

Een 27-jarige man uit Almere is in de nacht van zondag op maandag op heterdaad betrapt bij een inbraak in een winkel aan de Spoorstraat in Gennep.

De man had de etalage van de winkel ingegooid en een tas vol tabakswaren gestolen.

Achtervolging
Op de Prinses Irenestraat kwamen agenten de inbreker op zijn fiets tegen. De man probeerde te voet nog te vluchten, maar na een korte achtervolging werd hij toch in de boeien geslagen. Onderweg had de man zijn tas met gestolen spullen laten vallen.

Volgens de meldingen waren er bij de inbraak meerdere personen betrokken. De politie onderzoekt dit nog.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen