Overslaan en naar de inhoud gaan

Inbreker neemt de benen, politie lost waarschuwingsschot

Geplaatst opdonderdag 21 januari 2021 - 6:57

De politie heeft donderdagochtend een waarschuwingsschot gelost na een inbraakmelding in Maastricht.

Hierbij raakte niemand gewond. Waarom het schot werd gelost, is niet bekend.

Inbraak
Rond de klok van 4:45 uur reed de politie richting de Burgemeester van Oppenstraat na een melding van een inbraak. Daar zagen agenten dat een man een auto insprong en ervandoor ging, meldt de politie.

Crash
Agenten zetten een achtervolging in. Na de korte achtervolging is de auto gecrasht bij het Burgemeestersplein. Vervolgens sprong de man uit het voertuig en nam hij de benen in de richting van de Groene Loper.

Burgernet
Er is een Burgernetbericht verspreid om uit te kijken naar de verdachte. De politie is op zoek naar een getinte man van ongeveer 30 jaar oud. Hij heeft kort, zwart haar en droeg op het moment van de inbraak een blauwe gewatteerde jas. Ook zoekt de politie naar een scooterrijder die mogelijk betrokken was bij de inbraak. De bestuurder droeg een zwarte jas met een bontkraag.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen