Overslaan en naar de inhoud gaan

Inbraakverdachten snel opgespoord dankzij camera

Geplaatst opvrijdag 5 maart 2021 - 16:00

De politie heeft twee mannen van 21 en 29 jaar uit Sittard en Beek opgepakt op verdenking van een woninginbraak in Sweikhuizen.

In de woning aan de Steinhartstraat werd afgelopen dinsdag ingebroken.

Gesnapt
De daders waren vastgelegd op de beveiligingscamera van de woning. De bewoners gaven de beelden aan de politie en deelden de beelden ook op social media, waaronder Buurtpreventie WhatsAppgroepen. Als gevolg daarvan werd duidelijk dat de twee mannen ook op andere plekken gesignaleerd waren waar ze zich verdacht gedroegen.

Dankzij de duidelijke beelden konden de verdachten vrijdagochtend worden opgepakt op verdenking van de woninginbraak in Sweikhuizen. De politie sluit niet uit dat het tweetal meer inbraken heeft gepleegd. Daarom wordt nog onderzoek gedaan naar de handel en wandel van het duo.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen