Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Inbraakpoging mislukt ondanks vakantie bewoners

Geplaatst opdonderdag 12 juli 2018 - 16:49

Een Weertenaar dacht woensdagnacht rustig te kunnen inbreken in een huis in Weert, omdat de bewoners op vakantie waren. Maar de politie wist de inbreker op te pakken terwijl hij zijn slag probeerde te slaan.

De politie kreeg een melding dat er in de woning aan de Van Halenstraat ingebroken werd.

Niet alleen
Agenten gingen meteen poolshoogte nemen en konden de 27-jarige dief in de kraag vatten. De politie vermoedt dat hij niet alleen was en daarom worden meer aanhoudingen niet uitgesloten.

De politie haalt deze inbraakpoging aan om bewoners meteen te waarschuwen om tijdens een vakantie te laten lijken dat er iemand in huis is.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen