Overslaan en naar de inhoud gaan

Inbraak in schoolgebouw blijkt schoolverlaterskamp

Geplaatst opvrijdag 30 juni 2017 - 6:12

In de nacht van donderdag op vrijdag dacht de politie inbrekers op heterdaad te kunnen betrappen bij een inbraak in een schoolgebouw in Eijsden.

De politie kreeg rond 2:30 uur een melding dat inbrekers in het schoolgebouw aan de Kramsvogel hun slag probeerden te slaan en ging met 4 patrouilles ter plaatse.

Logeerpartijtje
Ter plaatse bleken geen dieven in het gebouw te zitten, maar leerlingen van groep 8 van Basisschool Tangram. De kinderen sliepen een nachtje op school ter afsluiting van het schooljaar.

Roosjes
De kinderen zelf hebben volgens een van de meesters niks gemerkt. "Ze sliepen als roosjes", zegt Rick Roelofs. "Ik was wel verbaasd dat de politie er was. Het is al het 3e jaar dat groep 8 hier hun schoolcarrière afsluit. De meeste instanties waren op de hoogte. Helaas wisten we niet dat we de politie dat ook hadden moeten zeggen."

Alert
Hoewel het loos alarm was, schrijft de politie op Twitter dat mensen het zeker moeten blijven melden als er onraad is.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Twee vrouwen op de vlucht na inbraak in Eijsden
Inbrekers slaan toe bij bij horecazaak
Bewoners betrappen inbreker op heterdaad
Drie mannen in Eijsden opgepakt met harddrugs
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen