Overslaan en naar de inhoud gaan

Inboedel Palladio onder de hamer voor 133.000 euro

Geplaatst opdinsdag 3 oktober 2017 - 7:11

De complete inboedel van de failliete discotheek Palladio in Helden is voor 133.000 euro onder de hamer gegaan.

Vrijwel alles is tijdens de online veiling van veilinghuis Troostwijk verkocht. Dat laat veilingmeester Teun van Leeuwen aan De Limburger weten.

Confettikanonnen
Veilinghuis Troostwijk startte begin september in opdracht van curator Slegers met de online veiling. Er kon geboden worden op alles wat de club had, inclusief het meubilair, licht- en geluidsapparatuur en confettikanonnen. Na een kijkdag op 26 september sloot de veiling op 28 september.

Lees ook: Inboedel Club Palladio onder de veilinghamer

Deuren sluiten
De ooit zo populaire club in Helden moest op 23 mei dit jaar zijn deuren sluiten. Vanaf 2014 zag Palladio het aantal bezoekers fors dalen. Daarom besloten de twee eigenaren een jaar later om de discotheek in een nieuw en luxe jasje te steken, maar ook dat werd geen succes.

Lees ook: Discotheek Palladio in Helden failliet

Restschuld
Een jaar later werd het uitgaanscentrum in de verkoop gezet. Het pand had zo'n 3,5 miljoen euro moeten opleveren, maar er was geen gegadigde die het voor die prijs wilde hebben. Wat overbleef was een hypotheekschuld van 1,8 miljoen euro.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen