Overslaan en naar de inhoud gaan

Inboedel Palladio onder de hamer voor 133.000 euro

Geplaatst opdinsdag 3 oktober 2017 - 7:11

De complete inboedel van de failliete discotheek Palladio in Helden is voor 133.000 euro onder de hamer gegaan.

Vrijwel alles is tijdens de online veiling van veilinghuis Troostwijk verkocht. Dat laat veilingmeester Teun van Leeuwen aan De Limburger weten.

Confettikanonnen
Veilinghuis Troostwijk startte begin september in opdracht van curator Slegers met de online veiling. Er kon geboden worden op alles wat de club had, inclusief het meubilair, licht- en geluidsapparatuur en confettikanonnen. Na een kijkdag op 26 september sloot de veiling op 28 september.

Lees ook: Inboedel Club Palladio onder de veilinghamer

Deuren sluiten
De ooit zo populaire club in Helden moest op 23 mei dit jaar zijn deuren sluiten. Vanaf 2014 zag Palladio het aantal bezoekers fors dalen. Daarom besloten de twee eigenaren een jaar later om de discotheek in een nieuw en luxe jasje te steken, maar ook dat werd geen succes.

Lees ook: Discotheek Palladio in Helden failliet

Restschuld
Een jaar later werd het uitgaanscentrum in de verkoop gezet. Het pand had zo'n 3,5 miljoen euro moeten opleveren, maar er was geen gegadigde die het voor die prijs wilde hebben. Wat overbleef was een hypotheekschuld van 1,8 miljoen euro.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen