Overslaan en naar de inhoud gaan

Inboedel Club Palladio onder de veilinghamer

Geplaatst opmaandag 11 september 2017 - 10:32

Altijd al je woning willen omtoveren tot een ware discotheek? Dat kan nu. De inboedel van Club Palladio in Helden staat te koop.

De inboedel gaat onder de hamer bij online veilinghuis Troostwijk.

Discolampen en meer
Alles wat ooit in de populaire club stond, moet weg. Tegen een goed bod kun je zomaar de nieuwe eigenaar worden van een draaitafel, een bar, discolampen en ander gerei uit Club Palladio.

Faillissement
Na ruim 23 jaar viel op 17 mei van dit jaar het doek voor het uitgaanscentrum. Eind 2015 doorstond het uitgaanscentrum nog een volledige transformatie tot luxe club. Ook deze nieuwe insteek kon de discotheek echter niet redden. Een jaar later werd het pand van 2600 vierkante meter in de verkoop gezet. De club had zo'n 3,5 miljoen euro op moeten leveren.

Lees ook: Discotheek Palladio in Helden failliet

Kijkdag
Op 26 september kunnen alle items bekeken worden in Helden. De veiling sluit op 28 september.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen