Overslaan en naar de inhoud gaan

Illegalen aangetroffen bij controle langs A67 bij Venlo

Geplaatst opwoensdag 13 mei 2015 - 14:04

Bij een grote controle van de marechaussee langs de A67 bij Venlo zijn in een internationale touringcar drie illegale vreemdelingen aangetroffen.

Zij komen uit Somalië, Egypte en Kosovo.

Valse papieren
In de bus zat verder een Somalische man met een vervalst Italiaans vluchtelingenpaspoort. Een Egyptische passagier was in het bezit van een valse Franse identiteitskaart. Het tweetal is aangehouden en zit in de cel.

Grens
De actie van de marechaussee vond plaats dicht bij de grens met Duitsland. De reisdocumenten van de bestuurders en inzittenden van voertuigen werden gecontroleerd om te zien of deze personen Nederland wel in mochten.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Kans op files A67 en A76 door grenscontroles
Duitser verstopt halve ton in auto
Noorse mensensmokkelaars opgepakt bij Venlo
Twee Polen aangehouden voor mensensmokkel
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen