Overslaan en naar de inhoud gaan

Illegale taxichauffeur moet auto inleveren

Geplaatst opzondag 22 juli 2018 - 10:06

Een snorder in Maastricht hangt een dwangsom van 10.000 euro boven het hoofd nadat hij tegen de lamp liep bij een controle op illegale taxi's.

De auto waarmee de bestuurder zijn illegale taxiritjes reed werd in beslag genomen, meldt de Maastrichtse politie op Facebook.

Economisch delict
De man hangt niet alleen een strafzaak boven het hoofd maar ook een dwangsom van 10.000 euro. Dat laatste komt omdat illegaal taxivervoer ook een economisch delict is.

Inspectie
In totaal hield de Maastrichtse politie zaterdagavond samen met de Inspectie Leefomgeving en Transport drie snorders aan. Twee bestuurders werden voor het eerst aangehouden, voor hen bleef het bij een waarschuwing.

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen