Overslaan en naar de inhoud gaan

Illegale sekskamertjes in Weert mogen toch blijven

Geplaatst opdinsdag 28 juli 2015 - 6:45

Een illegaal bijgebouw van een seksclub in Weert dat daar in 2013 zonder vergunning werd neergezet, kan alsnog worden gelegaliseerd.

Het gaat om de club C’est la Vie aan de Roermondseweg. Het bestemmingsplan dat die legalisatie mogelijk maakt, ligt op dit moment ter inzage.

Op slot
Twee jaar geleden ging de seksclub, die pal langs de afslag 40 van de A2 bij Weert ligt, op slot omdat een geldige exploitatievergunning ontbrak. Ook bepaalde de gemeente destijds dat het illegale bijgebouw, waarin zeven kamertjes zijn ondergebracht, moest worden afgebroken.

Weer open
Inmiddels is de club sinds februari weer open, met een exploitant die over de juiste vergunning beschikt. Overleg met de gemeente leidde tot het voornemen om het bijgebouw te legaliseren. De gemeenteraad moet daar uiteindelijk over beslissen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Seksclub Nikita in Weert herrijst uit de as
‘Seksclub Weert snel weer open’
Clubbaas saunaclub Lemiers voor rechter
Advocaat vecht sluiting seksclub YinYang aan
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen