Overslaan en naar de inhoud gaan

IKEA-restaurants en speelplaatsen blijven dicht

Geplaatst opdinsdag 26 mei 2020 - 10:09

IKEA houdt zijn restaurants en speelplaatsen Småland ook na 1 juni dicht. Hoewel restaurants en cafés in Nederland dan onder bepaalde voorwaarden weer open mogen, wil de woonwinkelreus, die ook een vestiging in Heerlen heeft, zich blijven richten op "doelgericht en functioneel winkelen".

"Als wij onze restaurants en speelplaatsen zouden openen, dan is dat een uitnodiging voor een normaal, compleet dagje uit. Maar wij vinden dat die tijd nog niet is aangebroken", zegt een woordvoerder. "We volgen de situatie op de voet, maar voorlopig houden we die extra faciliteiten in de winkels gesloten."

Beperkt aantal bezoekers
Op 28 april heropenden de IKEA-winkels in Nederland. Het van huis uit Zweedse bedrijf nam toen de nodige veiligheidsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Ook vanaf 1 juni blijven die maatregelen van kracht. Zo is maar een beperkt aantal bezoekers welkom in de filialen en is winkelen toegestaan met maximaal twee mensen tegelijk.

Lees ook: Heropening Ikea Heerlen soepel en coronaproof verlopen

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen