Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Ik weet dat Atlético Ananas interesse heeft in mij'

Geplaatst opdinsdag 15 mei 2018 - 11:37

Bryan Linssen kende bij Eredivisie-subtopper Vitesse een uitstekend seizoen, maar heeft geen idee of hij in aanmerking komt voor een transfer naar een topclub.

"Ik weet alleen dat Atlético Ananas interesse heeft in mij", aldus een schaterende Linssen voor de camera van de NOS.

Uitblinker
De buitenspeler uit Neeritter reageert daarmee op de vraag van de verslaggever of hij een overstap naar een topclub zou zien zitten. Linssen was dit seizoen immers één van de uitblinkers bij Vitesse. Zo scoorde hij twee keer tegen zowel Ajax als Feyenoord en was hij in totaal voor zestien treffers en zes assists verantwoordelijk.

Kwaliteit
Linssen heeft naar eigen zeggen geen idee of hij genoeg kwaliteit heeft voor een stap hogerop. "Ik heb niet met mijn zaakwaarnemer gesproken over andere clubs. Als die club nooit komt voor mij, dan zullen we er nooit achter komen." Zijn contract bij Vitesse loopt nog door tot medio 2020.

Europa League
Overigens strijdt de aanvaller met zijn club nog om een Europees ticket voor het komend seizoen. Dinsdagavond ontvangt Vitesse in de eigen Gelredome FC Utrecht, waarna zaterdag de return in de Domstad op het programma staat. De winnaar van het tweeluik speelt na de zomerstop in de Europa League.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen