Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Ik weet dat Atlético Ananas interesse heeft in mij'

Geplaatst opdinsdag 15 mei 2018 - 11:37

Bryan Linssen kende bij Eredivisie-subtopper Vitesse een uitstekend seizoen, maar heeft geen idee of hij in aanmerking komt voor een transfer naar een topclub.

"Ik weet alleen dat Atlético Ananas interesse heeft in mij", aldus een schaterende Linssen voor de camera van de NOS.

Uitblinker
De buitenspeler uit Neeritter reageert daarmee op de vraag van de verslaggever of hij een overstap naar een topclub zou zien zitten. Linssen was dit seizoen immers één van de uitblinkers bij Vitesse. Zo scoorde hij twee keer tegen zowel Ajax als Feyenoord en was hij in totaal voor zestien treffers en zes assists verantwoordelijk.

Kwaliteit
Linssen heeft naar eigen zeggen geen idee of hij genoeg kwaliteit heeft voor een stap hogerop. "Ik heb niet met mijn zaakwaarnemer gesproken over andere clubs. Als die club nooit komt voor mij, dan zullen we er nooit achter komen." Zijn contract bij Vitesse loopt nog door tot medio 2020.

Europa League
Overigens strijdt de aanvaller met zijn club nog om een Europees ticket voor het komend seizoen. Dinsdagavond ontvangt Vitesse in de eigen Gelredome FC Utrecht, waarna zaterdag de return in de Domstad op het programma staat. De winnaar van het tweeluik speelt na de zomerstop in de Europa League.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen