Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Ik weet dat Atlético Ananas interesse heeft in mij'

Geplaatst opdinsdag 15 mei 2018 - 11:37

Bryan Linssen kende bij Eredivisie-subtopper Vitesse een uitstekend seizoen, maar heeft geen idee of hij in aanmerking komt voor een transfer naar een topclub.

"Ik weet alleen dat Atlético Ananas interesse heeft in mij", aldus een schaterende Linssen voor de camera van de NOS.

Uitblinker
De buitenspeler uit Neeritter reageert daarmee op de vraag van de verslaggever of hij een overstap naar een topclub zou zien zitten. Linssen was dit seizoen immers één van de uitblinkers bij Vitesse. Zo scoorde hij twee keer tegen zowel Ajax als Feyenoord en was hij in totaal voor zestien treffers en zes assists verantwoordelijk.

Kwaliteit
Linssen heeft naar eigen zeggen geen idee of hij genoeg kwaliteit heeft voor een stap hogerop. "Ik heb niet met mijn zaakwaarnemer gesproken over andere clubs. Als die club nooit komt voor mij, dan zullen we er nooit achter komen." Zijn contract bij Vitesse loopt nog door tot medio 2020.

Europa League
Overigens strijdt de aanvaller met zijn club nog om een Europees ticket voor het komend seizoen. Dinsdagavond ontvangt Vitesse in de eigen Gelredome FC Utrecht, waarna zaterdag de return in de Domstad op het programma staat. De winnaar van het tweeluik speelt na de zomerstop in de Europa League.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen