Overslaan en naar de inhoud gaan

'Ik heb corona': reiziger bespuugt buschauffeur

Geplaatst opdinsdag 24 maart 2020 - 19:11

Een man heeft dinsdag in Maastricht een buschauffeur in zijn gezicht gespuugd en maakte daarbij de opmerking dat hij met corona is besmet.

Dat meldt de lokale politie-eenheid via Facebook.

Furieus
"Dan ben je van ons", reageert de politie furieus via Facebook. "Dit asociale en gevaarlijke gedrag wordt absoluut niet getolereerd." Het incident vond rond 17:00 uur plaats bij het centraal station van Maastricht, ter hoogte van het busplatform. De politie was snel ter plaatse en heeft de coronaspuger in de boeien geslagen.

Bedreiging
De man krijgt volgens de politie bedreiging en zware mishandeling ten laste gelegd en moet zich verantwoorden bij de rechter-commissaris.

Fluim
Over de reden van het spuugincident meldt de politie niets, maar een getuige van het voorval laat weten dat de gearresteerde persoon er door de buschauffeur op is aangesproken dat hij geen geldig vervoersbewijs had. Daarop spuugde hij zijn fluim op de chauffeur.

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.
Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen