Overslaan en naar de inhoud gaan

IJzersterke Dumoulin wint vierde Gerrit Schulte Trofee

Geplaatst opmaandag 4 december 2017 - 20:45

Voor de vierde keer op rij is Tom Dumoulin (27) gekozen tot beste mannelijke wielrenner van Nederland.

Hij ontving zijn vierde Gerrit Schulte Trofee maandagavond tijdens het wielergala in Den Bosch.

Lees ook: Dumoulin voor de derde keer wielrenner van het jaar

Gouden randje
Het was voor Dumoulin een jaar met een gouden randje. Zijn absolute hoogtepunt was de eindzege in de Ronde van Italië, maar daarnaast werd hij wereldkampioen tijdrijden en schreef hij ook de BinckBank Tour op zijn naam.

Limburgs beste
Vorige maand werd de Maastrichtse renner voor de vijfde keer op rij gekozen tot beste wielrenner van Limburg. Dumoulin is daarnaast nog in de race voor de landelijke titel 'sportman van het jaar', waarbij hij het onder meer opneemt tegen Max Verstappen. Op 19 december wordt die prijs uitgereikt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen