Overslaan en naar de inhoud gaan

IJzeren voorwerpen op spoor: treinen rijden stapvoets

Geplaatst opvrijdag 9 november 2018 - 12:01

In Weert heeft een trein vrijdag ijzeren voorwerpen die op het spoor lagen geraakt.

Volgens lokale nieuwssite Nederweert24 hoorde een buurtbewoner een keiharde klap vlakbij de spoorwegovergang aan de Schoordijk.

Raadsel
De trein heeft volgens de nieuwssite waarschijnlijk klemmen geraakt waarmee een stuk rails was vast gemaakt. Hoe die ijzeren klemmen hier kwamen, is vooralsnog een raadsel. Prorail, de politie en brandweer onderzoeken het incident.

Stapvoets
Voorlopig rijden de treinen rustig op dit punt van het traject. Treinreizigers moeten daardoor rekening houden met vertraging.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen