Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

IJzeren voorwerpen op spoor: treinen rijden stapvoets

Geplaatst opvrijdag 9 november 2018 - 12:01

In Weert heeft een trein vrijdag ijzeren voorwerpen die op het spoor lagen geraakt.

Volgens lokale nieuwssite Nederweert24 hoorde een buurtbewoner een keiharde klap vlakbij de spoorwegovergang aan de Schoordijk.

Raadsel
De trein heeft volgens de nieuwssite waarschijnlijk klemmen geraakt waarmee een stuk rails was vast gemaakt. Hoe die ijzeren klemmen hier kwamen, is vooralsnog een raadsel. Prorail, de politie en brandweer onderzoeken het incident.

Stapvoets
Voorlopig rijden de treinen rustig op dit punt van het traject. Treinreizigers moeten daardoor rekening houden met vertraging.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen