Overslaan en naar de inhoud gaan

IJverige bever krijgt helpende hand van gemeente Weert

Geplaatst opzaterdag 16 november 2019 - 11:59

Een ijverige bever in de Weertse wijk Vrouwenhof heeft er zaterdagochtend voor gezorgd dat een boom omgezaagd moest worden.

Dat schrijft de lokale nieuwssite WeertDeGekste.nl.

Omkiepen
De bever is de afgelopen dagen bezig om een dam te bouwen aan de Leukerschansstraat. Daarvoor is het beestje aan een reeks bomen aan het knagen en boekte zaterdag zijn eerste, echte resultaat: een van de bomen was zo ver aangeknaagd dat deze op omkiepen stond.

Omgezaagd
Buurtbewoners maakten zich zorgen dat de boom de verkeerde kant op kon vallen en schakelden de gemeente in. Die heeft de boom vervolgens omgezaagd, zodat deze over de sloot terechtkwam.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen