Overslaan en naar de inhoud gaan

IJverige bever krijgt helpende hand van gemeente Weert

Geplaatst opzaterdag 16 november 2019 - 11:59

Een ijverige bever in de Weertse wijk Vrouwenhof heeft er zaterdagochtend voor gezorgd dat een boom omgezaagd moest worden.

Dat schrijft de lokale nieuwssite WeertDeGekste.nl.

Omkiepen
De bever is de afgelopen dagen bezig om een dam te bouwen aan de Leukerschansstraat. Daarvoor is het beestje aan een reeks bomen aan het knagen en boekte zaterdag zijn eerste, echte resultaat: een van de bomen was zo ver aangeknaagd dat deze op omkiepen stond.

Omgezaagd
Buurtbewoners maakten zich zorgen dat de boom de verkeerde kant op kon vallen en schakelden de gemeente in. Die heeft de boom vervolgens omgezaagd, zodat deze over de sloot terechtkwam.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen