Overslaan en naar de inhoud gaan

IJssalon in Wijlre mag toch openblijven

Geplaatst opdonderdag 14 januari 2016 - 14:20

Pauls IJsboerderij in Wijlre mag voorlopig openblijven.

Dat heeft de rechtbank in Roermond donderdag beslist.

Klachten
De gemeente Gulpen-Wittem vond dat de zaak moest sluiten na klachten van omwonenden. Die hadden een advocaat ingeschakeld die op zijn beurt de gemeente sommeerde op te treden tegen de ijssalon.

Geen vergunning
De gemeente kwam tot de conclusie dat zaak van eigenaar Paul Bex moest sluiten omdat hij geen exploitatievergunning had. Omdat de rechter het waarschijnlijk acht dat Bex die in de toekomst wel krijgt, mag de ijssalon voorlopig openblijven. Daarnaast zou de sluiting van de zaak hoogstwaarschijnlijk het faillissement betekenen.

Lees ook: Pauls IJsboerderij in Wijlre moet dicht zonder vergunning

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen