Overslaan en naar de inhoud gaan

IJshockeyvrouwen onder 18 beginnen WK met nederlaag

Geplaatst opzaterdag 25 januari 2020 - 20:15

De Nederlandse ijshockeyvrouwen onder 18 zijn het WK in Divisie II teleurstellend begonnen.

Oranje verloor in Eindhoven met 2-1 van Taipei.

Doelpunt
Nederland, dat gecoacht wordt door Myrthe Martens uit Valkenburg aan de Geul, kwam tegen het einde van de eerste periode door een doelpunt van Abigail Liska op 1-0.

Voorsprong
In de tweede periode kreeg Oranje voldoende kansen om de voorsprong te vergroten, maar de Nederlandse meiden kregen de puck niet in het doel van de tegenstander.

Gelijkmaker
In de negende minuut van de slotperiode maakte Taipei gelijk door een doelpunt van Chang die in de rebound scoorde. Kort daarvoor had het Nederlandse team een powerplay van Taipei onschadelijk gemaakt.

Slotoffensief
De ijshockeyvrouwen probeerden met een slotoffensief nog op voorsprong te komen, maar vijf minuten voor tijd knalde Huang de puck in het Nederlandse doel. Oranje probeerde nog gelijk te maken, maar slaagde daar in de resterende minuten niet in.

Australië
Zondag komt Oranje opnieuw in actie en dan is Australië de tegenstander.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen