Overslaan en naar de inhoud gaan

IJshockeyvrouwen onder 18 beginnen WK met nederlaag

Geplaatst opzaterdag 25 januari 2020 - 20:15

De Nederlandse ijshockeyvrouwen onder 18 zijn het WK in Divisie II teleurstellend begonnen.

Oranje verloor in Eindhoven met 2-1 van Taipei.

Doelpunt
Nederland, dat gecoacht wordt door Myrthe Martens uit Valkenburg aan de Geul, kwam tegen het einde van de eerste periode door een doelpunt van Abigail Liska op 1-0.

Voorsprong
In de tweede periode kreeg Oranje voldoende kansen om de voorsprong te vergroten, maar de Nederlandse meiden kregen de puck niet in het doel van de tegenstander.

Gelijkmaker
In de negende minuut van de slotperiode maakte Taipei gelijk door een doelpunt van Chang die in de rebound scoorde. Kort daarvoor had het Nederlandse team een powerplay van Taipei onschadelijk gemaakt.

Slotoffensief
De ijshockeyvrouwen probeerden met een slotoffensief nog op voorsprong te komen, maar vijf minuten voor tijd knalde Huang de puck in het Nederlandse doel. Oranje probeerde nog gelijk te maken, maar slaagde daar in de resterende minuten niet in.

Australië
Zondag komt Oranje opnieuw in actie en dan is Australië de tegenstander.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen