Overslaan en naar de inhoud gaan

IJshockeyvrouwen onder 18 beginnen WK met nederlaag

Geplaatst opzaterdag 25 januari 2020 - 20:15

De Nederlandse ijshockeyvrouwen onder 18 zijn het WK in Divisie II teleurstellend begonnen.

Oranje verloor in Eindhoven met 2-1 van Taipei.

Doelpunt
Nederland, dat gecoacht wordt door Myrthe Martens uit Valkenburg aan de Geul, kwam tegen het einde van de eerste periode door een doelpunt van Abigail Liska op 1-0.

Voorsprong
In de tweede periode kreeg Oranje voldoende kansen om de voorsprong te vergroten, maar de Nederlandse meiden kregen de puck niet in het doel van de tegenstander.

Gelijkmaker
In de negende minuut van de slotperiode maakte Taipei gelijk door een doelpunt van Chang die in de rebound scoorde. Kort daarvoor had het Nederlandse team een powerplay van Taipei onschadelijk gemaakt.

Slotoffensief
De ijshockeyvrouwen probeerden met een slotoffensief nog op voorsprong te komen, maar vijf minuten voor tijd knalde Huang de puck in het Nederlandse doel. Oranje probeerde nog gelijk te maken, maar slaagde daar in de resterende minuten niet in.

Australië
Zondag komt Oranje opnieuw in actie en dan is Australië de tegenstander.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen