Overslaan en naar de inhoud gaan

IJshockeyers Eaters geven Neusser Ev pak slaag

Geplaatst opzondag 29 december 2019 - 20:24

Microz Eaters heeft Neusser Ev in de Inter Region Cup zondag een pak slaag gegeven.

In Glanerbrook werd het 8-2 voor het Geleense team, dat in de eerste periode het doel niet wist te vinden. Daar slaagde ook het Duitse team niet in.

Teddy Bear-Toss
In een uitverkocht ‘ijspaleis’ moest het publiek tot het begin van de tweede periode wachten voordat Eaters scoorde en een lading knuffels in het kader van de Teddy Bear-Toss de weg naar het ijs vond. Jens Engelen kreeg de puck van Marek Malinsky en Nick Verschuren en knalde de schijf in het Duitse doel.

Lees ook: Tygo en Duitse knuffels zorgen voor record knuffel-toss

7-0
Vijf minuten nadat de knuffels van het ijs verwijderd waren en de wedstrijd hervat was, stond Eaters al met 4-0 voor door doelpunten van Renzo Meulenbeek, Nick Verschuren en Lars van Sloun. Vadim Gyesbreghs, Wannes Moons, Eetu Moksunen en Nick Verschuren voerden daarna de score op tot 8-0.

Tegentreffers
Acht minuten na het begin van de laatste periode redde Jamie Lindt de eer van Neusser Ev. Hij kreeg de puck van Thorben Beeg en schoot die in het Ge1eense doel. Paul Gebel schoot zes minuten na de treffer van Lindt oook raak en bepaalde de eindstand op 8-2.

Koploper
Eaters heeft na vier wedstrijden in de Inter Region Cup twaalf punten en deelt de koppositie met Ehc 'die Bären' uit Neuwied.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen