Overslaan en naar de inhoud gaan

IJsbaan in kerk Weert geschrapt

Geplaatst opmaandag 4 september 2017 - 11:41

Na drie succesvolle jaren heeft de organisatie besloten deze winter geen ijsbaan aan te leggen in de voormalige kerk Franciscus Huis in Weert.

Het bestuur van Stichting IJsbaan Franciscus Huis Weert heeft dit besloten, omdat de organisatie van het evenement teveel tijd kost en een te groot risico met zich meebrengt.

Overdekt
De afgelopen drie jaar werd er in de voormalige kerk aan de Biest in Weert een overdekte ijsbaan aangelegd, inclusief terras. Vorig jaar kwamen er ruim 15.000 bezoekers op het evenement af.

Ontmoeten
De Stichting IJsbaan wordt omgedoopt tot Stichting Evenementen Franciscus Huis Weert en gaat zich richten op kleinschaliger evenementen. Het Franciscus Huis moet daarvoor een plek worden waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en leren kennen.

Er wordt bijvoorbeeld gekeken of het mogelijk is om een openbaar kerstdiner te organiseren, waarbij eenzame, alleenstaande mensen en buurtgenoten kunnen aanschuiven.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen