Overslaan en naar de inhoud gaan

Ierse ruiter wint Grote Prijs van Maastricht

Geplaatst opzondag 25 november 2018 - 17:59

Ruiter Bertram Allen heeft de Grote Prijs van Maastricht gewonnen. De Ier bleef met zijn paard Gin Chin van het Lindenhof foutloos in de barrage en mag een bedrag van 33.000 euro op zijn bankrekening bijschrijven.

Ook Gerco Schöder bleef foutloos, maar hij noteerde met Glock's Cognac Champblanc een minder snelle tijd dan de Ierse winnaar. Kim Emmen legde de barrage in het MECC in Maastricht eveneens foutloos af en werd derde.

Zeven combinaties
In totaal hadden zeven combinaties zich voor de barrage geplaatst, maar daaronder waren geen Limburgers. Sanne Thijssen werd met Bulavsco achtste en was daarmee de best geklasseerde Limburgse deelnemer in de Grote Prijs van Maastricht.

Jeroen Dubbeldam, een van de Nederlandse topruiters, vond het parcours in het MECC tijdens JIM 2018 'tussen start en finish' te moeiijk, zo liet hij op L1 Radio weten.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen