Overslaan en naar de inhoud gaan

Iedere ruiter is gelijk voor stalmeester JIM

Geplaatst opdonderdag 29 oktober 2015 - 18:32

Komend weekend is het Jumping Indoor Maastricht in het MECC. De tijdelijke stallen waarin de paarden de komende dagen staan zijn het domein van stalmeester Kees van Veldhuizen.

Vrijdag beginnen in Maastricht de spring- en dressuurwedstrijden, donderdag kwamen de eerste paarden aan in Maastricht. Van Veldhuizen is verantwoordelijk voor de verblijven van de deelnemende paarden.

Stalmeester
De oud-marrechausse is al ruim 25 jaar stalmeester op paardensportevenementen. Dit jaar is hij werkzaam op 26 evenementen, van Nederland tot Slowakije. Volgens Van Veldhuizen is iedereen gelijk op JIM. "Ik maak voor niemand een uitzondering, zelfs niet als je wereld- of Olympisch kampioen bent."

Lees ook: 200 stallen geplaatst in MECC voor Indoor Maastricht.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Video: Iedere ruiter is gelijk voor stalmeester JIM (29 oktober 2015)
200 stallen geplaatst in MECC voor Indoor Maastricht
Complete gouden springteam naar JIM in Maastricht
Philippaerts wint hoofdprijs Jumping Indoor Maastricht
Limburg sterk vertegenwoordigd tijdens JIM
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen