Overslaan en naar de inhoud gaan

Identiteit van zwaar toegetakelde man bekend bij politie

Geplaatst opdinsdag 10 januari 2017 - 21:36

Het is de politie gelukt om te achterhalen wie de zwaar toegetakelde man is. Een foto van de gewonde man werd gevonden op een foto op een mobiel van een ex-Bandidoslid.

Dat laat de politie dinsdagavond weten. De foto werd in 2015 gevonden op een telefoon in de cel van Anthy P. uit Roermond. Hij wilde zelf niets zeggen over de herkomst van de foto, waarbij het slachtoffer vooral gewond is aan zijn mond.

Gevallen
Politie en Openbaar Ministerie maakten zich zorgen over het lot van deze man en deden op in december een oproep in Opsporing Verzocht. Er kwamen 10 tips binnen en de politie weet inmiddels wie hij is. De man zelf geeft aan dat hij gevallen was.

Lees ook: Foto toegetakelde man stond op gsm ex-Bandido Anthy P.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Identiteit toegetakelde man op foto nog onbekend
Foto toegetakelde man stond op gsm ex-Bandido Anthy P.
Bandidos verdacht van afpersing en mishandeling
Expert: verbod op Bandidos is kansrijk
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen