Overslaan en naar de inhoud gaan

Identiteit van één van twee doden woning Sittard bekend

Geplaatst opdinsdag 13 november 2018 - 9:52

Een van de twee doden die maandagavond in een woning in Sittard werden gevonden, is de bewoonster van een andere woning in het appartementencomplex.

Dat heeft de politie dinsdagmorgen bekendgemaakt. De identiteit van de andere dode is nog niet vastgesteld. Verder houdt de politie nog met alle scenario's rekening over wat er is gebeurd in het appartement.

Lees ook: Twee doden gevonden in woning in Sittard​

Lijkschouw
De twee levenloze lichamen werden maandagavond rond 19:00 uur door de politie gevonden in de woning van het appartementcomplex aan de Beethovenstraat. De politie tast verder nog in het duister wat er is gebeurd. Vermoedelijk zal schouw op beide stoffelijke overschotten meer duidelijkheid kunnen geven over de doodsoorzaak.

Bewaakt
Forensische Opsporing heeft maandagavond in en rondom de woning al technisch onderzoek gedaan. Ook heeft inmiddels een buurtonderzoek plaatsgevonden.

Afgelopen nacht is de woning bewaakt door de politie.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen