Overslaan en naar de inhoud gaan

Identiteit slachtoffer dodelijke steekpartij Kerkrade bekend

Geplaatst opwoensdag 10 juli 2019 - 19:36

Het slachtoffer van de dodelijke steekpartij in Kerkrade is een 42-jarige vrouw uit die plaats.

Dat maakt de politie bekend.

Overleden
De vrouw kwam woensdagmiddag om het leven bij een steekpartij op de Erensteinerstraat. Rond 13:15 uur kwam de melding binnen van het incident. De hulp kwam te laat voor de 42-jarige Kerkraadse. Ze is ter plekke overleden.

Arrestatie
Ook de identiteit van de verdachte is bekend. Het gaat om een 52-jarige man uit Kerkrade. Een arrestatieteam wist de man na een klopjacht in de boeien te slaan op de Hendrik van Veldekestraat in de Heerlense wijk Molenberg.

Lees ook: Verdachte dodelijke steekpartij Kerkrade opgepakt

Video: L1

Straatverbod
Volgens buurtbewoners had de verdachte een straatverbod, zo zeggen ze tegen de NOS. Volgens omwonenden zou hij dat straatverbod hebben gekregen nadat hij de vrouw een paar maanden geleden had bedreigd. Dit omdat zij toen een jarenlange relatie met hem had verbroken.

Over de aanleiding van het steekincident is volgens de politie nog niets bekend.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen