Overslaan en naar de inhoud gaan

Identiteit onwel geworden man nog een raadsel

Geplaatst opzaterdag 9 november 2019 - 23:02

Een onbekende man die zaterdagmiddag onwel is geworden in een supermarkt in Weert ligt in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis.

De politie is op zoek naar de familie van de man, die tussen 85 en 90 jaar oud zou zijn. Via Burgernet is een signalement van de man verspreid.

Zorgwekkend
Het is niet duidelijk wat de oudere man mankeert. Dat mag de politie in verband met zijn privacy niet zeggen. Wel is duidelijk dat hij in levensgevaar verkeert of verkeerd heeft.

Onwel
De hulpdiensten rukten rond 15:30 uur zaterdagmiddag uit naar de Albert Heijn-supermarkt aan de Dries in Weert nadat de man onwel was geworden. Hij heeft inmiddels medische verzorging gehad.

Familie van de man wordt opgeroepen zich te melden. De hulpdiensten zoeken onder meer via zorgcentra naar meer informatie over de man.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen