Overslaan en naar de inhoud gaan

Identiteit fotograaf gestolen: waarschuwing voor misbruik

Geplaatst opvrijdag 14 februari 2020 - 13:00

Fotograaf Nikki Huijnen uit Gulpen waarschuwt voor misbruik door iemand die zich als haar voordoet, om zo naaktfoto’s te kunnen krijgen.

Op haar Facebookpagina meldt Huijnen dat er uit haar naam mailtjes naar jonge modellen zijn verstuurd.

Lingerie
In de mails wordt de modellen gevraagd foto’s in lingerie naar Huijnen op te sturen. Zo zou zij kunnen beoordelen of deze geschikt zijn voor een fotoreportage. In de mail wordt het logo van de fotograaf gebruikt.

'Mooie voorbeeldborsten'
In verdere mailtjes vraagt de afzender om foto’s van borsten op te sturen. Dit omdat Nikki zogenaamd aan een borstvergroting zat te denken, en daarom op zoek moet gaan naar 'mooie voorbeeldborsten'. De fotograaf weet niet wie achter de mailtjes schuil gaat. Ook is niet duidelijk of de modellen daadwerkelijk naaktfoto’s hebben opgestuurd naar de afzender van de mail.

Geschrokken
Huijnen zegt hier oprecht van geschrokken te zijn en roept mensen op het bij haar te melden als ze een vreemde mail onder de naam van Nikki Huijnen Photography hebben ontvangen. Dit om zoiets in de toekomst te voorkomen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen