Overslaan en naar de inhoud gaan

Identiteit fotograaf gestolen: waarschuwing voor misbruik

Geplaatst opvrijdag 14 februari 2020 - 13:00

Fotograaf Nikki Huijnen uit Gulpen waarschuwt voor misbruik door iemand die zich als haar voordoet, om zo naaktfoto’s te kunnen krijgen.

Op haar Facebookpagina meldt Huijnen dat er uit haar naam mailtjes naar jonge modellen zijn verstuurd.

Lingerie
In de mails wordt de modellen gevraagd foto’s in lingerie naar Huijnen op te sturen. Zo zou zij kunnen beoordelen of deze geschikt zijn voor een fotoreportage. In de mail wordt het logo van de fotograaf gebruikt.

'Mooie voorbeeldborsten'
In verdere mailtjes vraagt de afzender om foto’s van borsten op te sturen. Dit omdat Nikki zogenaamd aan een borstvergroting zat te denken, en daarom op zoek moet gaan naar 'mooie voorbeeldborsten'. De fotograaf weet niet wie achter de mailtjes schuil gaat. Ook is niet duidelijk of de modellen daadwerkelijk naaktfoto’s hebben opgestuurd naar de afzender van de mail.

Geschrokken
Huijnen zegt hier oprecht van geschrokken te zijn en roept mensen op het bij haar te melden als ze een vreemde mail onder de naam van Nikki Huijnen Photography hebben ontvangen. Dit om zoiets in de toekomst te voorkomen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen