Overslaan en naar de inhoud gaan

Identiteit fotograaf gestolen: waarschuwing voor misbruik

Geplaatst opvrijdag 14 februari 2020 - 13:00

Fotograaf Nikki Huijnen uit Gulpen waarschuwt voor misbruik door iemand die zich als haar voordoet, om zo naaktfoto’s te kunnen krijgen.

Op haar Facebookpagina meldt Huijnen dat er uit haar naam mailtjes naar jonge modellen zijn verstuurd.

Lingerie
In de mails wordt de modellen gevraagd foto’s in lingerie naar Huijnen op te sturen. Zo zou zij kunnen beoordelen of deze geschikt zijn voor een fotoreportage. In de mail wordt het logo van de fotograaf gebruikt.

'Mooie voorbeeldborsten'
In verdere mailtjes vraagt de afzender om foto’s van borsten op te sturen. Dit omdat Nikki zogenaamd aan een borstvergroting zat te denken, en daarom op zoek moet gaan naar 'mooie voorbeeldborsten'. De fotograaf weet niet wie achter de mailtjes schuil gaat. Ook is niet duidelijk of de modellen daadwerkelijk naaktfoto’s hebben opgestuurd naar de afzender van de mail.

Geschrokken
Huijnen zegt hier oprecht van geschrokken te zijn en roept mensen op het bij haar te melden als ze een vreemde mail onder de naam van Nikki Huijnen Photography hebben ontvangen. Dit om zoiets in de toekomst te voorkomen.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen