Overslaan en naar de inhoud gaan

Identiteit dode man Roermond nog niet duidelijk

Geplaatst opdonderdag 22 september 2016 - 13:16

Het is de politie nog niet gelukt om vast te stellen wie de man is die woensdag door sportduikers dood werd gevonden in de plas Hatenboer bij Roermond.

Vermoedelijk is er geen sprake van een misdrijf.

Bootbezitters
Het stoffelijk overschot van de man lag volgens de politie nog niet heel lang in het water. Onderzoek in de omgeving en gesprekken met
bootbezitters leverden geen verdere aanknopingspunten op. Onduidelijk is ook nog op welke plek en op welke manier de man te water is geraakt.

Lees ook: Amateurduikers vinden dode in Maasplassen Roermond

Database
Inmiddels wordt in de landelijke database van vermiste personen gekeken of iemand overeenkomsten vertoont met de gevonden man. Ook de Duitse politie is ingeseind over de vondst, omdat op en rond de
Maasplassen veel Duitse toeristen vertoeven.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Nog geen conclusies over oorzaak havenbranden'
Brandende plezierboot uit water getild in Roermond
Buurt bezorgd over 'vreemde lieden' op weg naar waterplas
Groeiende belangstelling voor Euregio-regatta
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen