Overslaan en naar de inhoud gaan

Identiteit aangereden vrouw in Mook tijd niet duidelijk

Geplaatst opmaandag 23 april 2018 - 22:16

De politie heeft enige tijd geen idee gehad wie de vrouw was die maandagmiddag in Mook werd aangereden op een rotonde.

De vrouw raakte bij het ongeluk op het Raadhuisplein ernstig gewond. Er werd een traumahelikopter opgeroepen voor eerste hulp. De vrouw werd uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

Rode bel
De identiteit van het slachtoffer was een tijd niet duidelijk, omdat de vrouw niet aanspreekbaar is en ze ook geen identiteitspapieren bij zich had.

Via Burgernet werd daarom een oproep verspreid, in de hoop dat mensen zouden weten om wie het ging. Wat met name opviel was haar zwarte herenfiets van het merk Gazelle, met een rode bel.

Nijmegen
Kort na het verspreiden van de oproep, heeft familie van de vrouw zich gemeld. Volgens een woordvoerder van de politie komt het slachtoffer uit Nijmegen.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen