Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

ICT-bedrijf met 60 mensen naar Innovatoren Venlo

Geplaatst opmaandag 19 september 2016 - 12:22

ICT-bedrijf ITSN vestigt zijn hoofdkantoor in de Innovatoren op het voormalige Floriadeterrein in Venlo. Zo'n 60 werknemers nemen daar hun intrek.

ITSN is in 2002 opgericht in Venlo en heeft sinds 2008 ook een kantoor in Eindhoven. Momenteel is het hoofdkantoor gevestigd aan de Columbusweg in Blerick.

Het bedrijf richt zich als ICT-dienstverlener op het leveren en beheren van werkplek-, cloud- en beveiligingsdiensten aan organisaties. VVD-gedeputeerde Twan Beurskens is verheugd over de komst van ITSN naar de Innovatoren.

Ontwikkeling
"Het vormt een toegevoegde waarde voor de ontwikkeling van de Greenport Venlo campus. Met dergelijke innovatieve bedrijven wordt de regio steeds aantrekkelijker", zegt de gedeputeerde. De directie van ITSN denkt dat de vestiging in de Innovatoren het bedrijf de mogelijkheid biedt zijn klantenkring verder uit te breiden in Zuidoost-Nederland.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Innovatoren helemaal vol na komst printerfabrikant Xerox
Jett Rebel bezorgt poppodium Venlo primeur
Lau Geeraets
Lau Geeraets voor de rechter
Venlo levert nieuw poppodium op
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen