Overslaan en naar de inhoud gaan

Hypermoderne sportschool twee weken na opening al dicht

Geplaatst opmaandag 6 april 2020 - 18:53

Het is een nachtmerrie voor elke sportschoolhouder: een jaar verbouwen, feestelijk openen en twee weken later al de deur moeten sluiten.

Het overkwam de sportschooleigenaren van Boutique Gym in Maastricht, Roderick van Rooijen en Gerda Remmers. Ze kochten een oude gymzaal, verbouwden die maandenlang tot hippe sportclub, maar nu blijft de zaal leeg vanwege de corona-maatregelen die zijn genomen.

Nachtclub
Je waant je in een luxe nachtclub als je de van oorsprong oude gymzaal binnenstapt. Van een kantine kun je niet spreken, het is meer een loungeplek. En in de sportzaal staat geen fitness-apparatuur maar is het donker. Totdat Remmers de muziek aanzet en alle led-lichten op de muziek dansen. "We hebben het concept zelf bedacht maar de ideeën hebben we opgedaan in Londen. Daar hebben we 12 clubs bezocht."

Gezondheid
Het is voor het stel een grote investering geweest die terugverdiend moet worden. Van Rooijen: "We kunnen er niets aan doen, we proberen positief te blijven." Hoewel de financiële druk toeneemt staat het stel volledig achter de maatregelen. "Wij staan voor gezondheid en dat is júist waar het om draait de laatste weken. Nu zie je ook hoe belangrijk je gezondheid is."

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen