Martin Hurkens uit Schinveld in China (januari 2018)

Martin Hurkens blijft razend populair in Azië

Het is een bijzondere week voor zanger Martin Hurkens uit Schinveld. Afgelopen maandag was hij vijftig jaar getrouwd met zijn vrouw Marian. En het stel is net terug van een verblijf van zes weken in Taiwan.

Nel en Piet Heesen, het briljanten bruidspaar uit Sevenum (23 nov 2020)
Briljanten paar: 'Drie keer rummikuppen en dan naar bed'

Nel en Piet Heesen uit Sevenum zijn 65 jaar een stel. Het briljanten huwelijk had een feest moeten worden met familie, vrienden, buren en andere bekenden. Corona gooide roet in het eten.

foto ring Ton en Margit
Video: Trouwring na 24 jaar gevonden dankzij metaaldetector

Na 24 jaar is de trouwring van Ton en Margit Pijls uit Buggenum terecht. Het kostbare sieraad werd gevonden door Wolf Alberts, met een metaaldetector, op de akker van Ton.

ANP-368685621
Haegens-huwelijk uitgesteld: 'Grapperhausje voorkomen'

YouTuber Dylan Haegens stelt het huwelijk met zijn verloofde Marit Brugman dit jaar uit.

Echtscheiding
Parkstedelingen hebben vaak scheiding achter de rug

De gemeente in Limburg waar verhoudingsgewijs de meeste gescheiden mensen wonen, is Heerlen. Ook landelijk gezien gaat de stad aan kop.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl